Ciasta i ciasteczka

SERNIK Z FRUŻELINĄ
Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona frużeliną wiśniową i czekoladową posypką
PLACEK DROŻDŻOWY Z OWOCAMI
Ciasto drożdżowe z owocami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru
KOŁACZ Z SEREM I JABŁKAMI
Ciasto drożdżowe z dodatkiem masy serowej i jabłek, wykończone kruszonką i pomadą
MIODOWNIK
Masa makowa z migdałami orzechami włoskimi zapieczona na kruchym spodzie, wykończona pomadą
MIODOWNIK Z MARCEPANEM
Masa makowa z migdałami, orzechami włoskimi i jabłkami zapieczona na kruchym spodzie, wykończona masą cukrową
MAKOWIEC Z KRUSZONKĄ
Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony kruszonką i pomadą
BABKA PIASKOWA W CZEKOLADZIE
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem kakao, soku i skórki cytrynowej wykończone polewą czekoladową
KEKS
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem bakalii: rodzynek, skórki pomarańczowej, orzechów włoskich, fig suszonych, moreli suszonych, wykończone pomadą.
Produkt w opakowaniu
DROŻDŻÓWKA Z SEREM
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą
DROŻDŻÓWKA Z MORELĄ
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem moreli, wykończone pomadą
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z jabłkiem z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą
PĄCZKI Z POWIDŁAMI
Ciasto drożdżowe nadziewane powidłami śliwkowymi, wykończone lukrem z dodatkiem kandyzowanej skórki pomarańczowej
PĄCZKI Z AJERKONIAKIEM
Ciasto drożdżowe nadziewane ajerkoniakiem, wykończone lukrem z dodatkiem czekolady