Ciasta i ciasteczka

SERNIK WIEDEŃSKI

Masa serowa z dodatkiem rodzynek na kruchym spodzie wykończona pomadą

SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona białą czekoladą

SERNIK Z FRUŻELINĄ

Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona frużeliną wiśniową i czekoladową posypką

SZARLOTKA

Mieszanka jabłka prażonego i jabłka świeżego zapieczona na kruchym spodzie wykończona cukrem pudrem

SKUBANIEC

Ciasto kruche z dodatkiem kakao, owoce i zapiekana beza

OWOC W CIEŚCIE CIEMNY

Ciasto babkowe z kakao, wiśnie, orzechy wykończone kruszonką

PLACEK DROŻDŻOWY Z OWOCAMI

Ciasto drożdżowe z owocami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru

PLACEK DROŻDŻOWY Z RABARBAREM

Ciasto drożdżowe z owocami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru

PLACEK DROŻDŻOWY Z JABŁKIEM

Ciasto drożdżowe z jabłkami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru

JABŁUSZKO PEŁNE SNU

Ciasto babkowe ze świeżymi jabłkami

CIASTO BABUNI

Wiśnie zapieczone na kruchym spodzie pod paskami z kruchego ciasta

CIASTO OWOCOWE

Ciasto babkowe z owocami posypane cukrem pudrem

KOŁACZ Z SEREM I JABŁKAMI

Ciasto drożdżowe z dodatkiem masy serowej i jabłek, wykończone kruszonką i pomadą

KOŁACZ Z JAGODAMI

Ciasto drożdżowe z dodatkiem masy serowej i jagód, wykończone kruszonką i pomadą

SZARLOTKA OKRĄGŁA

Mieszanka jabłka prażonego i jabłka świeżego zapieczona na kruchym spodzie

JAGODZIANKA

Ciasto drożdżowe z jagodami wykończone pomadą

MIODOWNIK

Masa makowa z migdałami orzechami włoskimi zapieczona na kruchym spodzie, wykończona pomadą

MIODOWNIK Z MARCEPANEM

Masa makowa z migdałami, orzechami włoskimi i jabłkami zapieczona na kruchym spodzie, wykończona masą cukrową

MAKOWIEC ZAWIJANY

Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony pomadą

MAKOWIEC Z KRUSZONKĄ

Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony kruszonką i pomadą

BABKA Z METRA CIĘTA

Ciasto babkowe posypane cukrem pudrem

BABKA DROŻDŻOWA

Ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek wykończone lukrem i skórką pomarańczową

BABKA PIASKOWA W CZEKOLADZIE

Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem kakao, soku i skórki cytrynowej wykończone polewą czekoladową

BABKA POMARAŃCZOWA

Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe o smaku pomarańczowym, posypane cukrem pudrem i skórką pomarańczową.
Produkt w opakowaniu

KEKS

Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem bakalii: rodzynek, skórki pomarańczowej, orzechów włoskich, fig suszonych, moreli suszonych, wykończone pomadą.
Produkt w opakowaniu

DROŻDŻÓWKA Z KRUSZONKĄ

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z kruszonką wykończone pomadą

DROŻDŻÓWKA Z SEREM

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą

DROŻDŻÓWKA Z OWOCEM

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem śliwek, wykończone pomadą

DROŻDŻÓWKA Z MORELĄ

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem moreli, wykończone pomadą

DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z jabłkiem z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą

CIASTO FRANCUSKIE Z JABŁKIEM

Ciasto francuskie z jabłkiem , wykończone pomadą

CIASTO FRANCUSKIE Z WIŚNIĄ

Ciasto francuskie z wiśnią wykończone pomadą

DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM

Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą makową, wykończone pomadą

OBWARZANKA

Ciasto francuskie z makiem, wykończone pomadą

RURKA ZE ŚMIETANĄ

Ciasto francuskie, śmietanka, wykończone cukrem

EKLER Z KREMEM RUSSEL

Ciasto parzone z kremem budyniowym, kremem russel wykończone karmelową pomadą

EKLER Z MASĄ CALVADOS

Ciasto parzone z kremem budyniowym z nutą calvadosu, wykończone pomadą

PTYŚ

Ciasto parzone, śmietanka, puder

MINI PTYŚ Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCEM

Ciasto parzone, ciasto kruche, śmietanka, owoce, cukier puder

CIASTKO DESEROWE ORZECHOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku orzechowym, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE TOFFEE

Kruchy spód, krem russel o smaku toffee, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE TRUSKAWKOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku truskawkowym, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE CYTRYNOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku cytrynowym, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE PISTACJOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku pistacjowym, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE CZEKOLADOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku czekoladowym, wykończone polewą

CIASTKO DESEROWE KAWOWE

Kruchy spód, krem russel o smaku kawowym, wykończone polewą

ROŻEK ORZECHOWY

Makaronik z orzechowym kremem russel, wykończony polewą

ROŻEK CZEKOLADOWY

Makaronik z czekoladowym kremem russel, wykończony polewą

PĄCZKI Z POWIDŁAMI

Ciasto drożdżowe nadziewane powidłami śliwkowymi, wykończone lukrem z dodatkiem kandyzowanej skórki pomarańczowej

PĄCZKI Z AJERKONIAKIEM

Ciasto drożdżowe nadziewane ajerkoniakiem, wykończone lukrem z dodatkiem czekolady

PĄCZKI MAŁE Z POWIDŁAMI

Ciasto drożdżowe nadziewane powidłami śliwkowymi, wykończone cukrem pudrem

ROGAL ŚWIĄTECZNY

Ciasto półfrancuskie z nadzieniem z białego maku z bakaliami, wykończone pomadą i posypane płatkami migdałów

FAWORKI

Kruche ciasto posypane cukrem pudrem

JOGUŚ

Ciasto jogurtowe z owocami, posypane cukrem pudrem