Torty deserowe

TORT JAGODOWY

jasny biszkopt, frużelina jagodowa, jagody z domieszką czarnej porzeczki, śmietanka, ser, biała czekolada

TORT TOFFEE

biszkopt orzechowy na maśle, śmietanka 30%, masa toffee, orzechy włoskie i arachidowe, spirytus

TORT POMARAŃCZOWO-CZEKOLADOWY

biszkopt czekoladowy, śmietanka 30%, czekolada deserowa, czekolada mleczna, pasta pomarańczowa, nadzienie chrupiące pomarańczowe, mirall czekoladowy

TORT TRUFLOWO-PISTACJOWY

biszkopt czekoladowy, genaż z czekolady mlecznej, genaż z czekolady białej z pastą pistacjową, spirytus, polewa czekoladowa, poncz

TORT IRLANDZKI

biszkopt czekoladowy, rolada biszkoptowa, mieszanka czekolady deserowej i białej ze śmietaną oraz migdały

TORCIK HISZPAŃSKI

ciasto kruche, biszkopt czekoladowy, ganasz z czekolady deserowej, galaretka owocowa, spirytus, polewa czekoladowa, poncz

TORT NUGATOWY

biszkopt orzechowy, mieszanka czekolady białej i śmietany, orzechy włoskie i arachidowe, odrobina alkoholu

TORT KAJMAKOWY

biszkopt orzechowy, mieszanka czekolady mlecznej ze śmietaną, orzechy włoskie oraz kajmak

TORT SZKOCKI

rolada czekoladowa, biszkopt orzechowy, mieszanka czekolady mlecznej i śmietany, prażynki oraz odrobina alkoholu

TORT MARCELLO

rolada biszkoptowa oraz czekoladowa, mieszanka czekolady białej i śmietany oraz wanilia

TORT AMARETTO

biszkopt czekoladowy, pyszny dżem porzeczkowy, mieszanka czekolady mlecznej ze śmietaną oraz pastą amaretto i odrobina alkoholu

TORT SACHER

biszkopt ciemny, mieszanka czekolady deserowej i śmietany, wiśnie i odrobina alkoholu

TORT FIRMOWY

rolada biała, mieszanka czekolady białej i śmietany z dodatkiem owoców oraz odrobina alkoholu

TORT CZEKOLADOWO MALINOWY

biszkopt czekoladowo-tłuszczowy, czekolada deserowa i mleczna, śmietanka, masło, miód, maliny, żelatyna, polewa

TORT RAFAELLO

biszkopt orzechowy, biszkopt czekoladowy, mieszanka czekolady białej i mlecznej ze śmietaną, kokos oraz odrobina alkoholu

KULA TRUSKAWKOWA

śmietanka 30%, zmiksowane owoce (truskawki, maliny), czekolada mleczna, krem kakaowy z chrupiącymi kuleczkami, migdały, orzechy laskowe, kakao, mąka pszenna, cukier, jaja, polewa truskawkowa, żelatyna, cukier puder, proszek do pieczenia, aromat truskawkowy, kwasek cytrynowy

TORT TRZY KOLORY

śmietanka 30%, biszkopt czekoladowy, pasta mango, owoc mango świeży, czekolada mleczna czekolada biała, odrobina alkoholu

TORCIK TROPIKALNY

ciemny biszkopt, prażynka marakuja, żelka wieloowocowa (owoce tropikalne), mix białej czekolady z pastą z owoców tropikalnych, owoce tropikalne (papaja, ananas, guarana), galaretka cytrynowa

TORT NESCA

biszkopt orzechowy, genaż z czekolady mocca, rolada orzechowa, genaż z czekolady białej, poncz, alkohol