WIELKANOC
MAZUREK PISTACJOWY
Kruche ciasto przełożone warstwą makaronikową z białym makiem, prażynką pistacjową i galaretką owocową, oblane czekoladą mleczną
MAZUREK FIRMOWY
Kruche ciasto przełożone masą pralinową, warstwą makaronikową oblane czekoladą deserową
MAZUREK ESTERHAZY
Kruche ciasto, orzechowy krem russel z mielonymi orzechami, warstwa makaronikowa, oblany czekoladą białą
SERNIK Z FRUŻELINĄ
Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona frużeliną wiśniową i czekoladową posypką
BABKA PIASKOWA W CZEKOLADZIE
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem kakao, soku i skórki cytrynowej wykończone polewą czekoladową
KEKS
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem bakalii: rodzynek, skórki pomarańczowej, orzechów włoskich, fig suszonych, moreli suszonych, wykończone pomadą.
Produkt w opakowaniu