Ciasta i ciasteczka
SZARLOTKA
Mieszanka jabłka prażonego i jabłka świeżego zapieczona na kruchym spodzie wykończona cukrem pudrem
PLACEK DROŻDŻOWY Z RABARBAREM
Ciasto drożdżowe z owocami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru
PLACEK DROŻDŻOWY Z JABŁKIEM
Ciasto drożdżowe z jabłkami wykończone kruszonką z dodatkiem pomady lub cukru
KOŁACZ Z SEREM I JABŁKAMI
Ciasto drożdżowe z dodatkiem masy serowej i jabłek, wykończone kruszonką i pomadą
MIODOWNIK
Masa makowa z migdałami orzechami włoskimi zapieczona na kruchym spodzie, wykończona pomadą
MIODOWNIK Z MARCEPANEM
Masa makowa z migdałami, orzechami włoskimi i jabłkami zapieczona na kruchym spodzie, wykończona masą cukrową
MAKOWIEC Z KRUSZONKĄ
Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony kruszonką i pomadą
BABKA POMARAŃCZOWA
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe o smaku pomarańczowym, posypane cukrem pudrem i skórką pomarańczową.
Produkt w opakowaniu
KEKS
Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem bakalii: rodzynek, skórki pomarańczowej, orzechów włoskich, fig suszonych, moreli suszonych, wykończone pomadą.
Produkt w opakowaniu
DROŻDŻÓWKA Z SEREM
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą
DROŻDŻÓWKA Z MORELĄ
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z masą serową z dodatkiem moreli, wykończone pomadą
DROŻDŻÓWKA Z JABŁKIEM
Ciasto drożdżowe półfrancuskie z jabłkiem z dodatkiem rodzynek, wykończone pomadą
PĄCZKI Z AJERKONIAKIEM
Ciasto drożdżowe nadziewane ajerkoniakiem, wykończone lukrem z dodatkiem czekolady
ROGAL ŚWIĄTECZNY
Ciasto półfrancuskie z nadzieniem z białego maku z bakaliami, wykończone pomadą i posypane płatkami migdałów