KOSTKA KORZENNA

Biszkopt korzenny, konfitura z 6 owoców, mix czekolady mlecznej i śmietanki oraz posypka piernikowa

MIODOWNIK

Masa makowa z migdałami orzechami włoskimi zapieczona na kruchym spodzie, wykończona pomadą

MIODOWNIK Z MARCEPANEM

Masa makowa z migdałami, orzechami włoskimi i jabłkami zapieczona na kruchym spodzie, wykończona masą cukrową

MAKOWIEC ZAWIJANY

Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony pomadą

MAKOWIEC Z KRUSZONKĄ

Ciasto drożdżowe zawijane z masą makową z bakaliami wykończony kruszonką i pomadą

SERNIK WIEDEŃSKI

Masa serowa z dodatkiem rodzynek na kruchym spodzie wykończona pomadą

SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona białą czekoladą

SERNIK Z FRUŻELINĄ

Masa serowa na czekoladowym spodzie wykończona frużeliną wiśniową i czekoladową posypką

KEKS

Ciasto biszkoptowe- tłuszczowe z dodatkiem bakalii: rodzynek, skórki pomarańczowej, orzechów włoskich, fig suszonych, moreli suszonych, wykończone pomadą.
Produkt w opakowaniu

PIERNIK KRAJANKA

PIERNIK W DESEROWEJ CZEKOLADZIE

PIERNIK CHOINKA

PIERNIK ROLADA PIERNIKOWA

PIERNIK Z KONFITURĄ

PIERNIK PRALINOWO-OWOCOWY

PIERNIK NADZIEWANY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE

PIERNIK W DESEROWEJ CZEKOLADZIE

KATARZYNKI